Bazenski odvlaživač vazduha TROTEC DS60

CENA NA UPIT!!!

Ovaj kvalitetan uređaj dimenzionisan za bazene do 50 kvadratnih metara održava vlažnost u većim zatvorenim bazenima na idealnom nivou, kako bi se sprečila oštećenja zgrade i inventara od vlage i obezbedila dobrobit posetilaca.

Trotec DS 60 proizvodi se u Nemačkoj i posebno je razvijen za efikasne operacije odvlaživanja u vlažnim prostorijama, takođe se može savršeno koristiti u hidromasažnom ili wellness okruženju ili teretanama.

Model DS 60 ima plastično kućište ojačano staklenim vlaknima koje se lako čisti i koje ne može da ošteti čak ni posebno agresivno vazdušno okruženje. Zaštićen iznutra od rđe, radijalni ventilator podjednako snažan i glatko radi, i pouzdano obezbeđuje visoku cirkulaciju vazduha. Isparivač i kondenzator integrisani su u ovaj model i dolaze sa dodatnom zaštitom od korozije, zahvaljujući spoljašnjim površinama sa dodatnim premazom od poliestera. Uređaj koji se lako postavlja na zid, radi potpuno automatski i može da povuče velike količine vlage iz vazduha u prostoriji. Energija koja se apsorbuje tokom procesa odvlaživanja pretvara se u toplotu i direktno se koristi za zagrevanje prostorije, što dodatno povećava profitabilnost ovog uređaja.

 

Opis

Kapacitet odvlaživanja: 100 litara /24h po danu
Protok vazduha: 1 280 m³ / h
Pogodno za za površinu bazena do: 50 m²
Napon: 230 V / 50 Hz
Nominalna struja / osigurač: 7,5 A / 16 A
Potrošnja električne energije: 1,2 kW
Izlazna toplota: 3,5 kW
Efikasnost (C.O.P.): 2,9
Rashladno sredstvo: R-407C
Nivo zvuka (na rastojanju od 3 m): 52 dB (A)
Radni temperaturni opseg: 0 do 40 ° C
Radni opseg vlažnosti od 30% R.H. do 90% R.H.
Dimenzije uređaja (D x Š x V): 265 x 1 265 x 665 mm
Težina: 70 kg

 

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bazenski odvlaživač vazduha TROTEC DS60“