Klima BG solutions nudi: klima uredjaje odvlaživače vazduha prečistače vazduha merne uredjaje ovlaživače vazduha grejne uredjaje

Preduzeće KLIMA BG SOLUTIONS DOO predstavlja nastavak uspešne vizije nastale na temeljima poslovanja preduzetničke radnje Klima servis BG osnovane u Beogradu sa ciljem da pruži kvalitetnu uslugu iz oblasti HVAC tehnike.

Hiljade zadovoljnih klijenata, kao i veliki broj lokalnih kompanija podstakle su nas da proširimo svoju paletu proizvoda, što je dovelo i do osnivanja našeg preduzeća.  Pomogli smo mnogima da reše probleme klimatizacije i ventilacije kako stambenog tako i poslovnog prostora.  Uspostavili smo partnerske odnose sa svim značajnim kompanijama iz ove oblasti na tržištu Beograda i Srbije.

Za sve to vreme naša firma se specijalizovala za rešavanje problema odvlaživanja vazduha i zaštite od smrzavanja.

Stekli smo značajno iskustvo u kontroli vlažnosti vazduha u stambenim  i poslovnim objektima, industriji i zatvorenim bazenima. Naročito smo pomogli proizvodnim kompanijama u kontroli vlažnosti i isušivanja prilikom procesa proizvodnje. Opremili smo i veliki broj skladišta uređajima kao što su veliki industrijski ventilatori male brzine i industrijskim odvlaživačima.
U tome su nam pomogli naši partneri iz Italije, Nemačke, Švedske i Turske koji imaju značajno iskustvo u tim oblastima. Postali smo ekskluzivni distributeri za teritoriju Srbije i zemlje regiona poznatih proizvođača odvlaživača vazduha FRAL  iz Italije, Corroventa  iz Švedske, kao i ALSAN FAN  iz Turske, koji se bavi proizvodnjom industrijskih ventilatora koji su idealni za opremanje skladišta i industrijskih pogona. Takođe smo i ovlašćeni distributeri proizvoda nemačkih kompanija TROTEC  i NEMAXX.

Poslednjih godina razvili smo saradnju sa nekoliko renomiranih kineskih proizvođača za proizvodnju odvlaživača vazduha, mernih uređaja i infrared panela. Na osnovu te saradnje proizišla je i naša  linija građevinskih odvlaživača KMB Dry Solutions  koja je identična po kvalitetu kako za regionalna tržišta, tako i za tržište Nemačke i Švajcarske, i KMB Heat Solutions  serija grejnih panela, koje postaje sve popularniji vid grejanja u Evropi, kao i  KMB AC Solutions komercijalnih pokretnih klima uređaja.

Rentiranje:

Od samog osnivanja naša kompanija pruža uslugu rentiranja uređaja. U novije vreme sve je veća potražnja za ovom uslugom, pre svega u gređevinarstvu i u industriji. Garantujemo da su proizvodi iz našeg rental parka redovno servisirani i ne stariji od pet godina.

Zbog svega navedenog smo u mogućnosti da tržištu Srbije i regiona ponudimo značajan izbor naših uređaja po pristupačnim cenama uz obezbeđenu tehničku podršku kao i podršku u izvođenju projekata iz oblasti kontrole vlažnosti, temperature vazduha i zaštite od smrzavanja.
Veliki broj uređaja smo uspeli da plasiramo i na tržište regiona kao što je Crna Gora, Makedonija i BiH, gde već imamo pouzdane distributere koji će Vam pružiti postprodajnu tehničku podršku.

Naša misija:

Veoma veliku pažnju posvećujemo zahtevima naših klijenata kako bismo im pomogli da optimizuju uslove njihovog radnog i životnog okruženja. To smatramo primarnim ciljem, nakon čega u najvećem broju slučajeva dolazi do konkretne realizacije projekata. Zadovoljstvo naših klijenata je najveća satisfakcija za uložen trud i rad na implementaciji zajedničkih projekata. Pružanjem višegodišnje postprodajne podrške našim klijentima obezbeđujemo trajnu sigurnost i komfor.

Naša vizija:

Naše ideje, znanje i iskustvo svesrdno koristimo u primeni novih tehnologija. Pratimo najnovije tehnologije i želimo da klijentima što brže učinimo dostupnim nove proizvode. Imajući u vidu da svaki napredak i razvoj iziskuje učenje, rad, trud i promišljanje postavili smo sebi zadatak i obavezu da pratimo sve relevantne stručne seminare i sajmove, kako u zemlji, a još više u inostranstvu. Takođe organizujemo seminare za naše potencijalne klijente prenoseći im besplatno upotrebno znanje o novim tehnologijama i proizvodima.

Moto:

Mi smo mlada i mala kompanija, ali brzorastuća. Svake godine imamo rast preko 80%. Da bismo osigurali ovakav trend razvili smo strukturu naše kompanije po sledećim prioritetima:

Proizvoda u ponudi
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Uspešnih godina na tržištu
0 +
" Pravi profesionalci. Pomogli su nam u izboru klima uredjaja za naš poslovni prostor i naravno ugradili, povezali sve idealno.
Firma za svaku pohvalu "
Milan Mirković
Direktor - ABA Group