Rentiranje Uređaja

U poslednje vreme rentiranje uređaja postaje globalni trend sa tedencijom rasta u odnosu na samu kupovinu uređaja. Prateći te trendove od početka rada našeg preduzeća, našim klijentima, poslovnim partnerima nudimo uslugu rentiranja (iznajmljivanja) naših uređaja na određeni vremenski period.

Rentiranje uređaja nudi sledeće benefite:

 • Korišćenje uređaja samo u neophodnom vremenskom periodu
 • Nemate troškove održavanja uređaja
 • Nemate potrebu za skladištenjem uređaja
 • Kao i druge finansijsko pravne prednosti

Ko su klijenti koji imaju potrebu za rentiranjem?

Uređaji koji se najčešće rentiraju su uređaji za kontrolu vlažnosti, tj. odvlaživači i ovlaživači. Ovi uređaji se koriste najviše u građevinarstvu, drvnoj industriji, u skladištima, farmaceutskoj industriji kao i u raznim proizvodnim procesima. Koje uređaje konkretno rentiramo:

 1. Građevinski odvlaživači vazduha
 2. Kućni odvlaživači vazduha
 3. Ventilatori za isušivanje prostora
 4. Pokretni klima uređaji
 5. Kaloriferi za zagrevanje prostora
 6. Infrared paneli za grejanje

Garantujemo da su svi uređaji iz našeg rental parka redovno servisirani i ne stariji od 5 godina.

Postoji li mogućnost operativnog lizinga za pravna lica?

Svim zainteresovanim pravnim licima omogućili smo operativni lizing za rentiranje komercijalnih uređaja na duži vremenski period, uz ugovor na jednu ili više godina. Za više informacija, pozovite nas na broj telefona 011 770 28 07.

Koji su razlozi za rentiranje uređaja?

Imajući u vidu da su mnogi naši proizvodi novina na našem tržištu, na ovaj način omogućavamo klijentima da se sa proizvodima bolje upoznaju pre nego što se odluče za kupovinu nudeći im besplatnu obuku i tehničku podršku.

Na koji način se uređaji rentiraju?

Uređaji se rentiraju potpisivanjem Ugovora o rentiranju na određen broj dana i ostavljanjem depozita koji dobijate nazad kada vratite uređaj. Naravno, pre toga je potrebno izvršiti plaćanje troškova rentiranja.

Da li se vrši isporuka uređaja na adresu?

Na  zahtev klijenta možemo izvršiti isporuku uređaja na datu adresu, kao i preuzimanje uređaja sa iste adrese. Cena isporuke i preuzimanja se dodatno obračunava.

Da li se vrši obuka za korišćenje uređaja?

Obuka za korišćenje uređaja je sastavni deo naše ponude i vrši se prilikom preuzimaja uređaja na našim lokacijama ili prilikom isporuke uređaja na lokacijama klijenata. Obuka je kratka, jednostavna i traje od pet do deset minuta u zavisnosti od vrste uređaja.

Da li se rok za rentiranje može produžiti u odnosu na onaj koji je naznačen u Ugovoru?

Naravno, klijenti koji su već rentirali uređaj, nakon isteka naznačenog perioda imaju prednost zakupa i mogu produžiti period rentiranja na onoliko vremena koliko je neophodno da bi se obavio započeti posao.

Gde se mogu rentirati uređaji?

Uređaji se mogu rentirati:


 • U Beogradu na lokaciji sedišta našeg preduzeća u Kumodraškoj 180/lokal 3 na Voždovcu. telefon +381 64 039 1010 

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata