Profesionalni centrifugalni ovlaživač vazduha CAREL HumiDisk 65

Profesionalni centrifugalni ovlaživač vazduha CAREL HumiDisk 65

Humi -Disk je mali, ali čvrst ovlaživač koji koristi obrtni disk za raspršivanje vode i pretvaranje u milione vrlo malih kapljica koje se uduvavanjem ugrađenog ventilatora unose u životnu sredinu, gde isparavaju i vlaže vazduh. Jednostavan je, ekonomičan i lak za održavanje, sa malom potrošnjom energije.

Primena:

Hladnjače. Veliki broj hladnjača na tržištu Srbije, kao i u regionu, ima potrebu baš za ovakvom vrstom profesionalnog ovlaživača koja će održavati konstantnu vlažnost hladnjače i sprečiti kaliranje proizvoda, usporiti starenje i propadanje voća i povrća i ostale nepovoljne uticaje zbog nedovoljne relativne vlažnosti prostora. (Na temperaturama od 0 do 5ºC skladište se jabuke, breskve, šljive, višnje, bobičasto voće, narandže, celer, šargarepa, krompir, pečurke…)

-Osim hladnjača, primenu su našli i u hladnim prostorijama, skladištima i sličnim prostorijama za zrenje voća i povrća, gde nizak nivo vlažnosti uzrokuje gubitak težine i kvarenje proizvoda;

– Štamparije, u kojima se mora održavati određen nivo vlažnosti kako bi se izbegle posledice pogrešne štampe; odgovarajuća vrednost vlažnosti smanjuje verovatnoću elektrostatičkih pražnjenja i lepljenje listova papira;

-U tekstilnoj industriji, gde postoji osnovna potreba za održavanjem potrebne vlažnosti u skladu sa proizvodnim procesom i vrstom upotrebljenog materijala.

 

 

 

Opis

Kapacitet ovlaživanja: 6,5kg/h, podesiv od 0,85 do 6,5kg/h
Napajanje: 230 V / 50Hz -110V, 60Hz
Potrošnja struje: 230 W-(290W sa grejačem za zaštitu od smrzavanja)
Protok vazduha: 280m3/h
Sadržaj vode: 0,055l
Radni uslovi: 1T35(34T95) BEZ grejača za zaštitu od smrzavanja

-2T35°C SA grejačem za zaštitu od smrzavanja

0 do 100%RH (bez kondenzacije)

Stepen zaštite: IPX4
Dodatna oprema: Električni panel sa elektronskim regulatorom vlažnosti

UV lampa za dezinfekciju vode

Senzor temperature

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Profesionalni centrifugalni ovlaživač vazduha CAREL HumiDisk 65”