Profesionalni centrifugalni ovlaživač vazduha CAREL HumiDisk 65

Humi -Disk je mali, ali čvrst ovlaživač koji koristi obrtni disk za raspršivanje vode i pretvaranje u milione vrlo malih kapljica koje se uduvavanjem ugrađenog ventilatora unose u životnu sredinu, gde isparavaju i vlaže vazduh. Jednostavan je, ekonomičan i lak za održavanje, sa malom potrošnjom energije.

Primena:

Hladnjače. Veliki broj hladnjača na tržištu Srbije, kao i u regionu, ima potrebu baš za ovakvom vrstom profesionalnog ovlaživača koja će održavati konstantnu vlažnost hladnjače i sprečiti kaliranje proizvoda, usporiti starenje i propadanje voća i povrća i ostale nepovoljne uticaje zbog nedovoljne relativne vlažnosti prostora. (Na temperaturama od 0 do 5ºC skladište se jabuke, breskve, šljive, višnje, bobičasto voće, narandže, celer, šargarepa, krompir, pečurke…)

-Osim hladnjača, primenu su našli i u hladnim prostorijama, skladištima i sličnim prostorijama za zrenje voća i povrća, gde nizak nivo vlažnosti uzrokuje gubitak težine i kvarenje proizvoda;

– Štamparije, u kojima se mora održavati određen nivo vlažnosti kako bi se izbegle posledice pogrešne štampe; odgovarajuća vrednost vlažnosti smanjuje verovatnoću elektrostatičkih pražnjenja i lepljenje listova papira;

-U tekstilnoj industriji, gde postoji osnovna potreba za održavanjem potrebne vlažnosti u skladu sa proizvodnim procesom i vrstom upotrebljenog materijala.

 

 

 

Opis

Kapacitet ovlaživanja: 6,5kg/h, podesiv od 0,85 do 6,5kg/h
Napajanje: 230 V / 50Hz -110V, 60Hz
Potrošnja struje: 230 W-(290W sa grejačem za zaštitu od smrzavanja)
Protok vazduha: 280m3/h
Sadržaj vode: 0,055l
Radni uslovi: 1T35(34T95) BEZ grejača za zaštitu od smrzavanja

-2T35°C SA grejačem za zaštitu od smrzavanja

0 do 100%RH (bez kondenzacije)

Stepen zaštite: IPX4
Dodatna oprema: Električni panel sa elektronskim regulatorom vlažnosti

UV lampa za dezinfekciju vode

Senzor temperature

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Profesionalni centrifugalni ovlaživač vazduha CAREL HumiDisk 65“