Prečistač vazduha visokih performansi TAC M

552.702,96 рсд

TAC M prečistač vazduha je inovativno rešenje za stvaranje zona sa čistim vazduhom bez virusa i zagađivača – gde god su ove zone potrebne. TAC M pruža Vam čist vazduh nalik na TAC V+ filtriran od virusa. Opremljen je sa programabilnim ekranom na dodir, sa funkcijom USB ažuriranja baš kao i TAC V+. TAC M Vam nudi opcije konfiguracije. Takođe imate koristi od integrisane FlovMatic kontrole za konstantan protok vazduha na bilo kom nivou snage sa TAC M. Na zahtev, TAC M se može naručiti u svim bojama dostupnim za TAC V+.

Gde god da je postavljen, u zavisnosti od zahtevane brzine promene vazduha, uređaj će proizvesti očišćenu i filtriranu „čistu zonu“. U ovoj zoni, okolni vazduh će se očistiti od klica, sitnih čestica ili drugih mikro čestica koje se nalaze u vazduhu, jer je TAC M u stanju da prečisti velike zapremine zagađenog vazduha u većoj količini. Sve zahvaljujući efikasnoj H14A HEPA filtraciji i fleksibilno podesivoj cirkulaciji vazduha za dotičnu zonu u kojoj neće biti aerosolnih čestica. Na ovaj način, TAC M značajno smanjuje rizik od infekcije u vazduhu u visoko posećenim javnim zonama i garantuje uslove rada bez prašine u kontaminiranim radnim zonama.

Štiti kupce, pacijente, goste i zaposlene značajno smanjujući rizik od infekcije.

Štiti zaposlene, posetioce, nastavnike, učenike, radnike koji brinu o deci i decu neutralisanjem nakupljenog virulentnog aerosola.

Štiti zaposlene od zagađenja česticama na radnom mestu Štiti materijal, elektroničku opremu i mašine od kontaminacije i neispravnosti uzrokovanih česticama prašine.

TAC M – kao što je naučno dokazano u nekoliko studija – obezbeđuje tehnički efikasno i ekonomski atraktivno rešenje za smanjenje rizika od infekcije aerosolom u zatvorenim prostorijama.

Prečišćavanje vazduha u visoko frekventnim javnim zonama:

U prodajnom sektoru, u zabavnim centrima ili drugim javnim institucijama – bilo gde gde se mnogo ljudi okuplja u malim prostorima, koncentracija klica raste u okolnom vazduhu. Nedavna naučna istraživanja pokazuju da će se „iskašljani patogeni širiti nekoliko metara u roku od nekoliko sekundi i ostati zarazni u prostoriji do 5 minuta.“ Iz tog razloga, kreiranje filtriranih „čistih zona“ bez virusa, na pr. prolazi i redovi čekanja imaju prioritet kako bi se značajno smanjio rizik od infekcije virusima corone ili gripa. Primeri:

Supermarketi, prodavnice kućnih proizvoda, ambulante i apoteke, prodavnice elektronike, teretane, područja čekanja i prijema, biblioteke i knjižare, prostor za seminare, hoteli,  restorani i kantine, trpezarije, trgovinski štandovi, kampovi, kontrolne stanice, brodovi, domovi za starije osobe, šatori.

Primer supermarketa: Postavljanjem uređaja TAC M u redove na kasama supermarketa značajno se smanjuje rizik od infekcije.

Varijante modela TAC M, TAC ECO i TAC BASIC su savršena kombinacija naučno potvrđene efikasne H14 HEPA virusne filtracije. Kriterijumi za efikasan prečistač vazduha od virusa koji zahteva nauka su: Uređaj mora imati dovoljno veliki zapreminski protok, najmanje šest puta veća zapremina prostorije na sat . Uređaj mora biti tehnički sposoban da ukloni 99,995% virusa u toku jednog ciklusa vazduha, što se može obezbediti H14 HEPA filterom u skladu sa EN 1822. Uređaj mora biti tih kako ne bi ometao ljude u prostoriji, jer u suprotnom postoji opasnost da korisnik isključi uređaj. Sve ove kriterijume u potpunosti ispunjava ne samo TAC V+, već i TAC M, TAC ECO i TAC BASIC. Zbog toga su prečistači vazduha TAC M, TAC ECO i TAC BASIC naša najbolja preporuka ako želite da prođete bez kompletne opreme TAC V+, ali ne i bez efikasne filtracije H14 HEPA virusa iz Trotec-a „made in Germani“.

Pregled korpe

Opis

H14A HEPA prečišćavanje vazduha visokih performansi
Maksimalni protok vazduha u m³ / h 2,100

Količina vazduha sa filterom klase H14 u m³/h

 1,200

Količina vazduha za sa filterom klase H13 u m³/h

2,100
Mrežni priključak 220 – 240 V/50 – 60 Hz

Potrošnja energije bez termičke dekontaminacije pri 900 m³ / h zapremine vazduha u kW

0,16

Potrošnja struje u A

3,5
Utikač za povezivanje CEE 7/7, H07RN-F

Dužina kabla u m

4

Nivo buke (u zavisnosti od konfiguracije)

29 – 50 dB(A)
Ventilator 7 faza
Filter kombinacija higijenske oblasti (≥ 15 ACH) F7 + H14

Pogodno za prostorije veličine do

80 m2
Dimenzije bez pakovanja DxŠxV 690x610x1,300 mm
Težina bez pakovanja 84 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prečistač vazduha visokih performansi TAC M“