Ventilator visokih performansi Trotec TTV 4500

70.860,00 рсд

Aksijalni ventilator visokih performansi TROTEC TTV 4500 proizveden je u skladu sa visokim industrijskim standardima. Predviđen je za profesionalan kontinuiran rad čak i u najtežim uslovima. Otporan je na prskanje (IP55). Ima mogućnost slaganja koja štedi prostor za transport i skladištenje. Dostupan je odgovarajući adapter za crevo. Opcioni adapter za povezivanje služi za povezivanje vazdušnog transportnog creva ili vreće za prašinu na TTV 4500 npr. za izvlačenje čestica prljavštine usisavanjem.

Kombinacija snažnog aksijalnog ventilatora i sistemskih dodataka za povezivanje nekoliko creva za vazdušni transport ili vreća za prašinu čini TTV 4500 idealnim rešenjem za ventilaciju, cirkulaciju vazduha, sakupljanje prašine i transport hladnog ili toplog vazduha čak i na većoj udaljenosti creva.

Zahvaljujući promenljivim modulima dodatne opreme potreban vam je samo jedan ventilator, a sa TTV 4500 i dalje možete da obavljate najrazličitije zadatke, za koje vam je do sada bio potreban veliki broj različitih uređaja.

Za razliku od standardnih transportnih ventilatora, TTV 4500 idealan je da efikasno pomogne kondenzatorskim sušarama u sušenju građevina, zato što omogućava cirkulaciju vazduha velike zapremine, što rezultira bržim isparavanjem. Što je veća brzina protoka na površini materijala, brži je proces sušenja. U zavisnosti od konstrukcijskog dizajna, vreme sušenja možete prepoloviti samo kombinovanjem sušare i TTV 4500

Sa obe strane, TTV adapter za crevo se opciono može povezati sa ventilatorom radi usisavanja ili ventilacije. Upotreba dva adaptera za creva omogućava kombinovanu primenu creva za vazdušni transport i kese za prašinu za uklanjanje čestica prljavštine.

Pregled korpe

Opis

Brzina protoka vazduha

max. 5,300 m3/h

Brzina ispuštanja vazduha

11 m/s    39,6 km/h

Pritisak vazduha

max. 80 Pa

Mrežni priključak

230 V/50 Hz

Ulazna snaga

0.25 kW

Dužina kabla

3m
Nivo buke udaljenost 3 m 53 dB
Dimenzije bez pakovanja DxŠxV 358 x 515 x 520mm
Težina bez pakovanja 14,5 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ventilator visokih performansi Trotec TTV 4500“