Transportni ventilator Trotec TTV 3000

44.650,00 рсд

Trotec TTV 3000 transportni ventilator je idealno rešenje na svakom gradilištu. Profesionalni ventilator Trotec TTV 3000 prepoznatljiv je  po nemačkom industrijskom dizajnu sa ugrađenom ručkom za nošenje, prekidačem zaštićenim od udara i polietilenskim kućištem.

Sa svojim inkapsuliranim ventilatorom visokih performansi, transportni ventilator TTV 3000, koji je robustan i lagan, može da transportuje svež vazduh na velike udaljenosti u susedne spratove ili šahtove i da izbacuje zagađen vazduh na jednako velike udaljenosti. Snažan je za ventilaciju na udaljenostima creva do 38 metara. To su idealni uslovi za potrebe brze razmene vazduha za ventilaciju tokom radova na izgradnji kanala ili zavarivanja.

Creva dužine do 38 metara mogu se fleksibilno pričvrstiti na stranu za izduvavanje ili usisavanje TTV 3000 jer je aksijalni ventilator opremljen odgovarajućim priključcima sa obe strane. Ovo ne dozvoljava samo kombinaciju kese za prašinu na strani za izduvavanje i creva za vazduh na strani usisavanja, već takođe čini TTV 3000 idealnim transportnim ventilatorom za udaljene povezane jedinice za klimatizaciju i grejanje. Da bi pomogao jedinicama za hlađenje ili grejanje, transportni ventilator se jednostavno ugrađuje između krajeva dva vazdušna transportna creva i tako produžava razdaljinu transporta toplog ili hladnog vazduha čak i za veoma duge rute creva.

 Praktične prednosti TTV 3000:

  • Priključci za creva na strani za izduvavanje i usisavanje
  • Robusno kućište od polietilena
  • Može se složiti za skladištenje i transport radi uštede prostora
  • Savršeno za mnoge tipične primene ventilacije
  • Mogućnost priključka za vreću za prašinu namenjenu za usisavanje prašine
  • Nemački industrijski dizajn optimizovan za praksu
Pregled korpe

Opis

Brzina protoka vazduha

max. 3000 m3/h

Brzina ispuštanja vazduha

13,7 m/s    48 km/h

Pritisak vazduha

max. 360 Pa

Mrežni priključak

230 V/50 Hz

Ulazna snaga

0.73 kW

Dužina kabla

5m
Nivo buke udaljenost 3 m 77 dB
Dimenzije bez pakovanja DxŠxV 470 x 390 x 460mm
Težina bez pakovanja 14,5 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Transportni ventilator Trotec TTV 3000“