Novo

Generator ozona – ozonizator TROTEC AIROZON® 28 ECO

0 out of 5

Ekonomsko rešenje za lokalnu neutralizaciju neprijatnih mirisa i dezinfekciju površina i vazduha u prostoru.
Bilo da se radi o hotelima ili iznajmljivanju privatnih soba, kompanijama za promet nekretninama, uslugama javnog prevoza, autobuskim i taksi kompanijama, prodavcima automobila, kompanijama za iznajmljivanje automobila ili za iznajmljivanje čamaca – ozonski generator Aerozon® 28 ECO je od neprocenjive koristi. Sa podesivim dvostepenim izlazom ozona i funkcijom tajmera za predodređivanje trajanja tretmana između 0 i 135 minuta, Airozon® 28 ECO omogućava efikasnu neutralizaciju mirisa u sobama ili vozilima i dezinfikuje vazduh u prostorijama i na površinama.
Pored toga što efikasno uklanja neprijatne mirise na tekstilu, podlogama, prekrivačima, zavesama ili tapetama, npr. otpadne mirise, telesne mirise ili mirise dima, kućnih ljubimaca ili stoke ili urina – ozonski tretman Airozon® 14 ECO takođe omogućava eliminaciju mikroorganizama kao što su bakterije, spore, plesni i virusi na površinama i u vazduhu u prostoriji. Uređaj je daljinski upravljan i može se podesiti i puštati u pogon čak i na slabo dostupnim lokacijama, a omogućava i ozonski tretman izvan prostorije koja se tretira.
Primeri primene Airozon 28 ECO:
-Sterilizacija i neutralizacija mirisa hotelskih soba, kuća za odmor ili drugog smeštaja u kojem se ljudi često smenjuju, kao i u sanitarnim prostorijama
-Eliminacija mikroorganizama kao što su bakterije, spore, plesni i virusi na površinama i u vazduhu u prostorijama
-Pročišćavanje vazduha i unutrašnjosti automobila, autobusa, vozova, kamp prikolica ili čamaca
-Kuće, kolektivni smeštaj, svlačionice
-Poliklinike i utočišta za životinje
-Skladišta hrane
Na ovaj način ćete svojim klijentima u doba korone moći da pružite važnu dodatnu sigurnost higijenskom sterilizacijom vazduha i svih površina u hotelskim i konferencijskim sobama, stanovima, smeštajima i enterijeru vozila. A i „posle Corone“, vaši kupci će ceniti ozoniranje Airozon®-om jer će tretirani unutrašnji prostori prijatno mirisati!

Nekoliko praktičnih prednosti:

-Pogodan kompaktni uređaj za dezinfekciju i neutralizaciju mirisa sa promenljivo podesivim izlazom ozona

-Dobro uređeni kontrolni panel sa funkcijama i indikacijama statusa

-Daljinski upravljač koji omogućava da se tretiraju slabo dostupne lokacije ili izvan prostorije

-Izlaz ozona u četiri faze sa 7.000 do 28.000 mg / h

-Tajmer funkcija za prethodno biranje trajanja tretmana između 0 i 135 minuta

-Koronsko pražnjenje (nema veze sa Covidom ili SARS-om) kao oblik električnog pražnjenja proizvedenog pomoću četvorostrukog dielektričnog medijuma na bazi keramike

-Integrisani predfilter izrađen od nerđajućeg čelika koji sprečava kontaminaciju unutrašnjosti

Ozon je jedan od najmoćnijih prirodnih sterilizatora u svetu i, zahvaljujući svojim baktericidnim, virucidnim i sporicidnim dezinfekcijskim svojstvima, predstavlja efikasno sredstvo za eliminaciju mikroorganizama kao što su bakterije, spore ili virusi. U prirodi se ozon stvara u višim slojevima vazduha sunčevim ultraljubičastim zračenjem i blizu zemlje kao posledica udara groma. Vazduh i voda se neprekidno čiste ovim prirodnim ozonom. Najveće prirodne koncentracije ozona nalaze se na morskoj obali ili u alpskim i šumskim predelima – mestima gde se automatski osećate svežije.

Opis

Protok vazduha: 288 m3/h

Izlaz ozona: 28.000 mg/h

Mrežni priključak: 220 – 240 V/50 Hz

Maksimalna ulazna snaga: 350W

Nominalna potrošnja struje: 1,5A

Preporučena fuzija: 10A

Utikač: CEE 7/7

Dužina kabla: 1,4m

Dimenzije: 379x202x285mm

Težina: 6,3kg

Led displej, tajmer