Novo

Generator ozona – ozonizator TROTEC AIROZON® 14 ECO

0 out of 5

39.648,00 рсд

Ekonomsko rešenje za lokalnu neutralizaciju neprijatnih mirisa i dezinfekciju površina i vazduha u prostoru.
Bilo da se radi o hotelima ili iznajmljivanju privatnih soba, kompanijama za promet nekretninama, uslugama javnog prevoza, autobuskim i taksi kompanijama, prodavcima automobila, kompanijama za iznajmljivanje automobila ili za iznajmljivanje čamaca – ozonski generator Aerozon® 14 ECO je od neprocenjive koristi. Sa podesivim dvostepenim izlazom ozona i funkcijom tajmera za predodređivanje trajanja tretmana između 0 i 120 minuta, Airozon® 14 ECO omogućava efikasnu neutralizaciju mirisa u sobama ili vozilima i dezinfikuje vazduh u prostorijama i na površinama.
Pored toga što efikasno uklanja neprijatne mirise na tekstilu, podlogama, prekrivačima, zavesama ili tapetama, npr. otpadne mirise, telesne mirise ili mirise dima, kućnih ljubimaca ili stoke ili urina – ozonski tretman Airozon® 14 ECO takođe omogućava eliminaciju mikroorganizama kao što su bakterije, spore, plesni i virusi na površinama i u vazduhu u prostoriji. Čak deluje i na mestima koja su teško dostupna i do kojih se ne može doći mehaničkim postupcima.
Primeri primene Airozon 14 ECO:
-Sterilizacija i neutralizacija mirisa hotelskih soba, kuća za odmor ili drugog smeštaja u kojem se ljudi često smenjuju, kao i u sanitarnim prostorijama
-Eliminacija mikroorganizama kao što su bakterije, spore, plesni i virusi na površinama i u vazduhu u prostorijama
-Pročišćavanje vazduha i unutrašnjosti automobila, autobusa, vozova, kamp prikolica ili čamaca
-Kuće, kolektivni smeštaj, svlačionice
-Poliklinike i utočišta za životinje
-Skladišta hrane
Na ovaj način ćete svojim klijentima u doba korone moći da pružite važnu dodatnu sigurnost higijenskom sterilizacijom vazduha i svih površina u hotelskim i konferencijskim sobama, stanovima, smeštajima i enterijeru vozila. A i „posle Corone“, vaši kupci će ceniti ozoniranje Airozon®-om jer će tretirani unutrašnji prostori prijatno mirisati!
Ozon je jedan od najmoćnijih prirodnih sterilizatora u svetu i, zahvaljujući svojim baktericidnim, virucidnim i sporicidnim dezinfekcijskim svojstvima, predstavlja efikasno sredstvo za eliminaciju mikroorganizama kao što su bakterije, spore ili virusi. U prirodi se ozon stvara u višim slojevima vazduha sunčevim ultraljubičastim zračenjem i blizu zemlje kao posledica udara groma. Vazduh i voda se neprekidno čiste ovim prirodnim ozonom. Najveće prirodne koncentracije ozona nalaze se na morskoj obali ili u alpskim i šumskim predelima – mestima gde se automatski osećate svežije.

Pregled korpe

Opis

Protok vazduha: 168 m3/h

Izlaz ozona: 14.000 mg/h

Mrežni priključak: 220 – 240 V/50 Hz

Maksimalna ulazna snaga: 180W

Nominalna potrošnja struje: 0,8A

Preporučena fuzija: 10A

Utikač: CEE 7/7

Dužina kabla: 1,4m

Dimenzije: 278x166x225mm

Težina: 3,75kg

Tajmer, operativna kontrolna lampica.