Navlaka za prozor – TROTEC

5.760,00 рсд

Navlaku za prozor Trotec možete pričvrstiti na bilo koji tip prozora, sprečava povratni tok toplog spoljašnjeg vazduha nazad u klimatizovanu prostoriju. Navlaka za prozor štiti od dosadnih insekata. Pri izlasku iz sobe prozor se može zatvoriti kao i obično, bez potrebe da prethodnO skidate navlaku sa prozora. Navlaka za prozor Trotec napravljena je od vodootpornog materijala niske toplotne provodljivosti. Ovo povećava efikasnost hlađenja i smanjuje troškove potrošnje. Navlaka za prozor Trotec pričvršćena je pomoću čičak trake, tako da se može ukloniti bez ostavljanja tragova. Može se oprati u mašini za pranje veša.

Mobilni klima uređaji i individualni komercijalni klima uređaji dolaze sa jednim ili dva creva za vazduh za odvođenje toplog vazduha. U 99% svih slučajeva ova creva za izduvni vazduh su montirana na otvoreni prozor. Bez inteligentnog prolaza kroz prozor, ovakvo rešenje bi bilo veoma neefikasno, jer bi topli vazduh spolja mogao da se vrati u prostoriju kroz otvor u isto vreme, čime bi se gubio kapacitet hlađenja klima uređaja. Vaš mobilni klima uređaj bi morao da hladi ne samo topli vazduh iz prostorije, već i vazduh koji ulazi spolja. Bez obzira da li su sa leve ili desne strane šarke, donje viseće ili krovne prozore navlaka za prozor Trotec odgovara svim uobičajenim konstrukcijama prozora sa maksimalnim perimetrom od 400 cm. Navlaka za prozor može se koristiti i za druge uređaje za odvod vazduha tokom cele godine.

Pogodno za klima uređaje koji koriste tehnologiju sa jednim i dva creva. Mobilni klima uređaji se mogu podeliti u dve kategorije. Najčešće se koristi takozvana tehnologija jednog creva, što je slučaj i sa većinom monoblok uređaja. Postoje klima uređaji koji koriste tehnologiju sa dva creva; koriste dva odvojena creva za vazduh. Navlaka za prozor Trotec može se koristiti sa bilo kojim klima uređajem – bez obzira na tehnologiju sa jednim ili dva creva. Navlaka za prozor Trotec ima dva otvora za zatvarač. Navlaka dozvoljava promenljivo pričvršćivanje jednog ili dva creva za izduvni vazduh. Ako je potreban samo jedan otvor, drugi otvor se jednostavno može hermetički zatvoriti.

 Praktične prednosti:

  • Povećanje kapaciteta hlađenja
  • Smanjenje potrošnje energije
  • Pogodno za sve tipove prozora: krila, donje viseće ili krovne prozore
  • Za klima uređaje koji koriste tehnologiju sa jednim i dva creva
  • Sprečava prodor toplog spoljašnjeg vazduha i insekata
  •  Prozor se može zatvoriti bez poteškoća
  •  Jednostavna montaža
  • Demontaža ne ostavlja tragove

Pregled korpe

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Navlaka za prozor – TROTEC“