Top za grejanje na mazut – IDE 50 Trotec

Grejači vazduha na indirektni pogon kao što je top za grejanje na ulje IDE 50 Trotec, idealno su rešenje za obezbeđivanje velikih količina čistog i suvog toplog vazduha, što je potrebno za grejanje gradilišta, šatora, izložbenih hala, radionica ili štala.

Duže primene na otvorenom ne predstavljaju problem za IDE 50, jer ima izdržljivo kućište dvostruko obloženo, koje nosi konstrukcija sa držačima kablova i ugrađenim rezervoarom za gorivo. Kada se koristi opciono dostupno odvođenje dimnih gasova, ovaj uređaj za grejanje može se koristiti i za potpuno automatsko zagrevanje zatvorenih prostorija. Termostat sa digitalnim dvostrukim displejom za stvarnu i nominalnu vrednost je trajno instaliran za kontrolu temperature. Spoljašnji termostat sa priključnim kablom od 25 metara može opciono da se isporuči u slučaju da top za grejanje treba da bude postavljen dalje od oblasti koja se greje. IDE 50 može koristiti dizel ili lož ulje, čije konstantno snabdevanje obezbeđuje visokokvalitetna Danfoss pumpa za ubrizgavanje. Spoljni filter za gorivo omogućava lak pristup i trenutna količina goriva se može lako očitati iz integrisane indikacije nivoa napunjenosti rezervoara.

Indirektni uljni grejači serije IDE su idealni za prostorije u kojima je ventilacija moguća samo u određenoj meri, a koje koriste ljudi i životinje. Takođe su dobar izbor za ubrzanje sušenja građevinarstva kao i u prostorijama gde postoji opasnost od požara usled zapaljivih materija. Vazduh koji se zagreva je potpuno izolovan od komore za sagorevanje. Vazduh se zagreva dok prolazi pored proširene površine komore za sagorevanje, izmenjivača toplote. Ventilator koji izduvava topli vazduh obezbeđuje potreban vazduh za sagorevanje, ali se proizvodi sagorevanja odvode na otvoreni vazduh kroz dimnjak. Da biste dobili čistu i suvu toplotu, preporučujemo upotrebu indirektnog grejača jer ne emituju proizvode sagorevanja ili vodenu paru u vazduh u prostoriji, pod uslovom da se koristi opciono dostupno ispuštanje dimnih gasova.

Praktične prednosti:

  •  Ekonomično rešenje grejanje na ulje
  • Integrisani rezervoar za gorivo sa indikacijom nivoa punjenja
  • Elektronska zaštita od plamena
  • Zaštita od pregrevanja
  • Komora za sagorevanje od nerđajućeg čelika
  • Integrisani termostat sa dvostrukim displejom za stvarnu i nominalnu vrednost
  • Priključak za eksterni termostat
  •  Lako prenosiv
Availability: Dostupno kao narudžbina na zahtev Kategorije: , Oznake: , , , ,
Brend: TROTEC

Opis

Brzina protoka vazduha Maks. [m³/h]

2.000

Nominalni unos toplote Maks. [kW]

50

Nominalna toplotna snaga Maks. [kW]

50

Povećanje temperature Maks. [°C]

95

Mrežni priključak

230 V/50 Hz

Potrošnja struje [A]

3.2

Ulazna snaga [kW]

0.9

Kapacitet grejanja [kW]

50

Dužina kabla [m]

1.2

Potrošnja ulja Maks. [l/h]

4.8

 Rezervoar sadržaj u [l]

68

Prečnik priključak na dimnjak [mm]

150
Nivo buke udaljenost 1 m [dB(A)] 79
Dimenzije (pakovanje nije uključeno) DxŠxV mm 1.365x550x985
Težina (pakovanje nije uključeno) 59 kg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Top za grejanje na mazut – IDE 50 Trotec“